2dehands.be maakt bekend dat het bedrijf een strategische samenwerking aangaat met eBay Classifieds Group. Door de krachten te bundelen met eBay zal 2dehands.be profiteren van hun expertise en innovatieve technologieën die nodig zijn om de site nog verder te verbeteren en de kwaliteit en snelheid te garanderen, ook met het steeds verder stijgende aantal bezoekers en zoekertjes.

Focus op gebruiksgemak & mobiel

In eerste instantie wordt gefocust op het verder vergroten van het gebruiksgemak voor de bezoekers en de ontwikkeling van mobiele technologieën om verbeterde apps aan te kunnen bieden.

'Never change a winning team'

'Er verandert helemaal niets aan de site: we blijven een lokale Belgische site en gratis. eBay ziet namelijk juist in dat het heel goed gaat zoals het nu gaat: we hebben een kwaliteitsvolle site met 5,5 miljoen unieke bezoekers per maand; een bezoekersaantal dat nog dagelijks stijgt. Bovendien zijn onze bezoekers heel trouw, we hebben veel fans die iedere dag wel een kijkje komen nemen op de site. eBay heeft dus geen enkele noodzaak aan verandering,' zegt Aldine Reinink van 2dehands.be.

'Er verandert helemaal niets aan de site: we blijven een lokale Belgische site en gratis.'

Investeren in kwaliteit

'De site blijft dus in essentie precies dezelfde, enkel de kwaliteit zal verder verhogen op alle fronten. eBay is uiteraard van plan om te investeren op een goede manier. Zo gaan we samen investeren in de ontwikkeling en verbetering van de site. Ook een verbeterde app, gebruikservaring & zoekmachine staan op het programma,' zegt Reinink. 'eBay is de geschikte partij om ons hiermee te helpen.'

'Deze overname zal ons ook toelaten om ons team ook verder uit te breiden in België dankzij de geplande investeringen van eBay.'