Right Brain, het Vlaamse technologiebedrijf dat met bhaalu het nieuwe televisiekijken brengt, kondigt vandaag aan dat Jo Van Gorp, voormalig Executive Vice President Residential Markets bij Telenet, bhaalu’s commerciële operaties wereldwijd verder gaat uitbouwen. Jo Van Gorp gaat samen met Bart Van Coppenolle en Philip Vandormael, beiden ex-Metris ondernemers, Right Brain leiden.

Nadat Right Brain op 19 juli een succesvolle plaatsing aankondigde van €6 miljoen kapitaal bij een brede groep investeerders, wordt vandaag het team uitgebreid met een gekend zwaargewicht. Het product van Right Brain is een Collaborative Video Recorder (CVR), die vandaag reeds commercieel, in beperkte oplage beschikbaar is via www.bhaalu.be.

Ex-topman Telenet gaat bhaalu mee internationaal uitbouwen

Jo Van Gorp (foto links): “TV kijken was met bhaalu nog nooit zo ontspannend en verrijkend. Ik kijk er ontzettend naar uit om, samen met twee succesvolle entrepreneurs en een gedreven team, mee te kunnen bouwen aan een innovatief product met wereldambitie, in vol respect en vertrouwen met de diverse stakeholders van een erg snel evoluerend TV en media landschap.”

"Elke bhaalu heeft een baghera nodig, we verwelkomen Jo dan ook met open armen! Dat Jo, een gevestigde waarde in de sector met een uitmuntende know-how en expertise, kiest voor een startend bedrijf als Right Brain betekent veel voor ons. We kijken er dan ook naar uit om samen met Jo Right Brain verder te laten groeien, zowel in België als in het buitenland", voegt CEO Bart Van Coppenolle er nog aan toe.

Wil je mee weten over bhaalu? Lees dan zeker eens ons interview met Founder Bart Van Coppenolle of onze review van de bhaalu set-top box.