FeWeb, de Federatie van Webbedrijven, bestaat al 10 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Op het jaarcongres viert FeWeb de 10 mijlpalen die de federatie reeds doorlopen heeft, maar blikt ze ook vooruit op 10 uitdagingen die haar in de komende jaren te wachten staan.

Feweb

FeWeb is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een erkende beroepsfederatie die met een ruime blik naar de websector kijkt. Samen met de leden en sterke contacten binnen de internetsector zorgt FeWeb voor een gunstig socio-economisch klimaat voor de sector. De sector is jong en krijgt met veel maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te maken. Maar het internet verandert ook de wereld. Webbedrijven spelen hierin een essentiële rol. FeWeb voelt zich nog meer dan de voorbije tien jaar geroepen om haar leden te helpen om die cruciale rol professioneel in te vullen.

De afgelopen tien jaar hebben meer dan 25 bestuurders en zoveel meer leden (ondertussen zijn er meer dan 500 leden) zich belangeloos ingespannen om FeWeb te brengen waar ze vandaag staat.

Jaarcongres

Tijdens het FeWeb jaarcongres blikken we terug op tien mijlpalen die FeWeb doorliep, zoals de oprichting, de realisatie van de FeWeb-gedragscode, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor webbedrijven, de hechte ledencommunity, de peterschapsprojecten, enzovoort. Maar we werpen ook een blik op de toekomst en leggen de ambities voor FeWeb bloot voor de komende tien jaar.

Bent u ook benieuwd naar de verwezenlijkingen en uitdagingen van FeWeb? Schrijf u in voor het FeWeb congres aan een democratische prijs en begeef u in het kloppend hart van de internetsector!

Wil u zelf meewerken aan de volgende mijlpalen in de geschiedenis van FeWeb? U geniet als lid van de laatste relevante informatie uit de sector, de FeWeb Verzekering, de wekelijkse nieuwsbrief, het netwerk van meer dan 500 leden, de professionele vorming, het kwaliteitslabel, enzovoort. Word lid van FeWeb en kom gratis naar het congres.