Newsletters

FeWeb is de federatie voor webbedrijven. We werken aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië.

Wijs, Spade en DUO winnaars eerste FeWeb Excellence Awards
Insights

Meer over
Feweb

FeWeb is de federatie voor webbedrijven. We werken aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië. Dit doen we door ons te richten op belangenbehartiging, de promotie van de sector en het waken over en het bevorderen van de kwaliteit. Op dit moment telt FeWeb 500+ leden.

FeWeb behartigt als erkende beroepsfederatie de belangen van bedrijven en zelfstandigen die professionele diensten en producten aanbieden waarbij internet als technologie centraal staat met als doel voor hen een gunstig socio-economische ondernemersklimaat te creëren.

InsightsFeWeb haalt slag thuis: Minister van Digitale Zaken is een feit
  • opslaan

“We willen zowel op federaal als op regionaal niveau een Minister van Digitale Zaken die de exclusieve bevoegdheden heeft om de digitale sector in haar groei ten volle te steunen,” verklaarde Peter Ryckaert, voorzitter van de Federatie voor Webbedrijven (FeWeb), voor de …

Lees meer
Belgische Webbedrijven willen Minister van Digitale Zaken
Insights