E-commerce zit in de lift, maar nog teveel consumenten kopen op buitenlandse websites bij gebrek aan Belgische webshops. Daar wil FeWeb iets aan doen. De Belgische beroepsvereniging van webbedrijven lanceert daarom de Start-to-Ecommerce Academy. Tijdens vijf halve dagen delen digitale experten hun kennis en ervaring om van idee tot succesvolle webshop te komen.

Ecommerce Academy: Vijf Sessies

De opleiding behandelt de vijf belangrijkste fasen voor het opzetten van een succesvolle webshop. De eerste sessie werkt het idee uit tot een realistisch en werkbaar business plan. De volgende sessie onderzoekt welke digitale infrastructuur nodig is om een webshop op te starten.

Sessie nummer drie leert hoe de webshop uit te bouwen, terwijl de daaropvolgende sessie dieper ingaat op het aantrekken van bezoekers. Hoe die bezoekers omzetten in trouwe klanten leert men in de laatste sessie. Alle docenten zijn digitale experten die ervaring hebben in het ontwikkelen van webshops.

Vanaf 28 april in Gent

De Start-to-Ecommerce Academy start op 28 april in Gent of op 30 april in Brussel. Dankzij de KMO-portefeuille kost een deelname 125 euro per sessie.

Meer informatie op www.feweb-academy.be