Patrick Marck is de nieuwe directeur van Feweb geworden. Marck zal bij Feweb de Belgische websector meer op de kaart moeten zetten. Op 10 maart werd Patrick Marck voorgesteld als nieuwe directeur van de websectorfederatie. Dat gebeurde tijdens de Algemene Vergadering van Feweb. Dat meldt Datanews.

Patrick Marck 

Marck begon zijn carrière bij de Belgian Direct Marketing Association. Daar stampte hij mee het kwaliteitslabel BeCommerce uit de grond. De voorbije 6 jaar was Patrick Marck actief als directeur bij IAB Belgium. Na herstructureringen werd Marck daar in februari bedankt voor zijn diensten. Vandaag zet Marck zijn schouders onder Feweb. 

“De groei-ambities van FeWeb liggen helemaal in lijn met mijn visie op de toekomst van de digitale sector,” zegt Marck aan Datanews. “Samen met de leden en het team geef ik dan ook graag mee vorm aan onze sectorfederatie om zo de meerwaarde van het lidmaatschap voor elk webbedrijf te maximaliseren.”

Marc Mestdagh

“Voor alle duidelijkheid: Marc Mestdagh blijft als vaste waarde de vereniging verder opvolgen als gedelegeerd bestuurder", zegt voorzitter Peter Ryckaert. "Marc zal als liaison optreden tussen de Raad van Bestuur en het secretariaat. Tara De Regge blijft eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor de ledenwerking en het peterschapsproject.” Feweb telt momenteel iets meer dan 500 leden in België.