Digitale expertise en innovatief ondernemerschap: daar draait het om bij de FeWeb Excellence Awards. In totaal dingen 65 digitale projecten naar de prijs voor de technisch meest performante website. Daarnaast bekroont de Jury de meest veelbelovende start-up en de meest innovatieve groeier onder haar leden. De uitreiking heeft plaats op dinsdag 8 december in Wolubilis (Brussel) tijdens het FeWeb Congress. Enkel de bedrijven die lid zijn van FeWeb, de beroepsvereniging voor webbedrijven, kunnen deelnemen aan de FeWeb Excellence Awards.

Kijken onder de motorkap van digitale projecten

“Adverteerders willen uiteraard het maximum halen uit hun online branding en performance campagnes. De technische performantie van de (mobiele) website en landingspagina’s waarnaar een campagne verwijst, bepaalt het uiteindelijke succes van de digitale strategie,” aldus Patrick Marck, directeur van FeWeb.

“De expertise van onze webbedrijven zit hem precies in het technisch performant ontwikkelen van websites en online campagnes.” Daarom kijken de FeWeb Excellence Awards onder de motorkap van digitale projecten.

8/12: FeWeb Congress & Excellence Awards

Om innovatief en duurzaam ondernemen te stimuleren, reikt FeWeb twee prijzen uit voor de meest veelbelovende start-up en de meest innovatieve groeier onder haar leden.

Meer dan 200 digitale professionals nemen deel aan het FeWeb Congress & Excellence Awards op dinsdag 8 december in Wolubilis, Brussel. Programma en inschrijven: www.feweb-congress.be