Tablebooker, de supersnelle online reservatietool voor restaurants en hun klanten, lanceert een handige tablebooker app. Het is daarmee de eerste iPhone applicatie in België die food lovers in realtime laat zien welke restaurants nog een tafeltje vrij hebben, en dat dan ook meteen te reserveren. Je krijgt bovendien onmiddellijk een bevestiging van je reservatie per sms of mail

Vind restaurants & vrije tafels

Zit je dus ergens te aperitieven en krijg je een knagend hongertje? Via de app zie je welke restaurants in de buurt open zijn én een tafel vrij hebben, en met de reservatiefunctie bombardeer je één ervan meteen tot het jouwe. Zonder telefoontjes, zonder e-mails, zonder wachten. Hieronder kan je alvast bekijken hoe het werkt:

Al 100 restaurants doen mee

Voor de restaurantbezoeker was er al de handige website tablebooker.be. Net zoals op de app kan je er heel eenvoudig op locatie of restaurant zoeken en krijg je onmiddellijk te zien of er nog een tafel voor jou en je gezelschap beschikbaar is. Met 1 druk op de knop reserveer je en je krijgt onmiddellijk je bevestiging. Op dit moment kan je al terecht bij ongeveer honderd hoogstaande adressen, vooral in het Antwerpse en het Leuvense. Bovendien staan er nog een 50-tal nieuwe adressen te popelen om online te komen. Maar tablebooker plant de verovering van heel België, vanuit Antwerpen en Leuven. 

In Antwerpen geloven bekende culinaire adressen als l’Epicerie du cirque, De Kleine Zavel en The Glorious al sterk in het concept. Maar ook de betere brasseries als Josephine’s restaurant en Brasserie Appelmans zijn lid van de tablebooker community. Wie eerder op zoek is naar een snellere hap kan dan weer reserveren bij leuke zaken als Berlin en Lucy Chang, om er enkele op te noemen. 

Reservaties beheren

Maar tablebooker wil niet enkel het leven van de Belgische foodie vergemakkelijken.  Ook voor de Belgische restaurateur is er een oplossing. Daarvoor riepen de heren van tablebooker ‘tablemanager’ in het leven: een tool voor de restauranthouder om alle reservaties 24/7 te beheren en zijn restaurant elke dag weer optimaal, en vooral automatisch, in te delen. Zo kan de restauranthouder zich terug volledig concentreren op een vernieuwend menu en een uitstekende service, zonder een voortdurend rinkelende telefoon of een uitpuilende mailbox. 

Jurgen Lijcops van The Glorious -de rijzende ster volgens de kenners van Gault Millau- is alvast enthousiast: 

“Ik vind tablebooker een geweldig product. Het spaart me enorm veel tijd uit, mijn klanten zijn enthousiast over de automatische bevestiging en er reserveren elke maand meer mensen via de website!” 

Download als de vliegende bliksem de tablebooker app, of ga naar de tablebooker website om de volledige lijst van restaurants te bekijken.