Een jurist winnen kan je mogelijk een bom geld uitsparen. En bezorgt je onvermijdelijk die gerustmoed in onzekere tijden. Ga naar ‘wineenjurist.be’ voor een jaar lang zonder zorgen.

Nieuwe naam: De Juristen

Het is je wellicht niet ontgaan. Onze oude kantoornaam, M.y.Lex legal experts Brussels, werd eind deze zomer omgevormd naar deJuristen/lesJuristes. Geen onduidelijkheid meer over wat we precies zijn: gespecialiseerde juristen, liefhebbers van goede ideeën, keihard werken en ondernemingszin.

De laatste maand van het laatste kwartaal. Tijd om – naar goede gewoonte – met een kleine actie onze favoriete actoren uit de internetwereld te verwennen. Geen Anonymous-fratsen deze keer, noch CookieLaw-koekjes of idee-Red Bull, wel een heel bijzondere prijs: onszelf.

Win een jurist

Juist. Je kan een jaar lang een gespecialiseerde jurist winnen, die klaarstaat voor jouw problemen, vragen, cases. Die je collega’s wegwijs maakt in onze wereld, via praktische en hands-on trainingen (voor een idee rond deze trainingen, kijk je best even op http://training.ictrecht.be).

Om mee te doen, surf je gewoon naar wineenjurist.be en klik je op ‘Winnen?’. Wel, waar wacht je nog op?

Af en toe krijgen we trouwens de vraag waarom we nu precies onze merknaam veranderden. Naast de overduidelijke reden dat we onze USP beter naar voren kunnen brengen, is vooral het betreden van de Franse (lesJuristes) en Duitse (dieJuriste) markt voor ons erg belangrijk. We zorgen telkens voor een lokaal accentje, zonder het internationaal karakter van het kantoor uit het oog te verliezen. 

2014: internationalisering

Voor de 2014 ligt de focus van ons kantoor dan ook vooral op internationalisering, door overnames en partnerships met kantoren in Europa. Wat jouw verwachtingen zijn voor 2014, weten we (nog) niet. Maar we willen er graag deel van uitmaken, en wensen je slechts het allerbeste toe.

Fijne feestdagen. Het deJuristen-team: Matthias, Quinten, Karel-Jan, Laurine, Bert, Soo-Mee & Sara.

O ja: we gingen al rond bij een pak bedrijven om ons deJuristen-streekbier (eigenlijk vermomde Piraat & Augustijn) en deJuristen-tshirts uit te delen. Heb je ons niet gezien, en heb je een gezonde dorst, stuur een mailtje naar ikwilmeedrinken@dejuristen.be