Peter Hinssen, auteur van "Digitaal is het nieuwe normaal", gaf onlangs een interessant interview aan Z-Talk. “Ik heb de snelheid van digitalisering onderschat,” vertelde Hinssen. “Digitalisering zet zich sneller door dan verwacht. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder technologische hulpmiddelen”.

Sneller dan verwacht

Peter Hinssen is auteur van verschillende boeken over digitalisering en begeleidt verschillende technologische bedrijven in Silicon Valley en in België. Volgens Hinssen zet de digitalisering zich sneller door dan verwacht en heeft dat heel wat gevolgen voor verschillende sectoren.

Sectoren worden op zijn kop gezet

Zo zette de digitalisering de muziekindustrie, hotelsector & taxi-sector al op zijn kop. Daar zal het volgens Hinssen niet bij blijven. “Disruptieve innovaties kunnen heel snel een totale herverkaveling teweeg brengen,” vertelt Hinssen in het interview.

Bekijk hieronder het TV interview met Peter Hinssen op Kanaal Z, die een heel duidelijk beeld schetst waar disruptie vandaan komt en welke impact ze hebben. Peter haalt aan hoe o.a. de bankensector momenteel meer en meer verstoord wordt door bedrijven zoals Apple, PayPal & Facebook. 

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *         

Op WebTomorrow (10 maart 2015 - Gent) kan je meer te weten komen over de opkomende digitale ontwikkelingen! 

          Thé leading event regarding Digital Trends, Innovating Web Technologies,
Business Culture & the Future of the Internet.
www.webtomorrow.gent

    *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *