Het is eindelijk zover! De jury is klaar met haar huiswerk! De afgelopen 10 dagen heeft de jury meer dan 100 cases onder de loep genomen. De lijst van alle geselecteerde cases per categorie vind je onderaan dit artikel en zijn in willekeurige volgorde opgesomd. Per categorie zijn er 3 cases geselecteerd. Bij een status quo werden er 4 cases geselecteerd.

Erbij zijn op de awards Night?

Op 26 november delen we goud, zilver en brons uit voor alle 18 categorieën en de 4 jury awards. Speciaal voor deze Awards Night 2015   bouwen we een kerk tot een feestelijke en glamoureuze locatie!

De Digital Marketing Awards Night wordt hét event waar digital agencies, talloze ondernemers en adverteerders samenkomen. Een unieke mix tijdens een nog uniekere avond, boordevol networking.


Wil je erbij zijn? Je kan per persoon een kaart kopen voor de avond. Je hoeft dus geen dure tafels aan te kopen zoals bij andere awards! Resultaat? Er worden meer interessante gesprekken gevoerd tussen alle aanwezigen. Print alvast maar wat extra businesscards!

 

Wat zijn de volgende stappen?

De volgende stap is waarschijnlijk de meest uitdagendste van allemaal. In de volgende stap krijgen alle geselecteerde case de kans om in een 5 minuten durende presentatie hun case verder voor te stellen aan de jury. De geselecteerde cases krijgen hierover een briefing in hun inbox. Hou alvast 12 november vrij in de agenda!

De verkiezing loopt in 4 stappen:
1. Cases indienen (afgelopen)

2. Cases selecteren (Bij deze bekend gemaakt - zie onderaan)

3. Case interviews ( 12 november!)

4. Award Show (26 november) >> Meer info


Op 12 november is het de bedoeling dat alle geselecteerde cases een presentatie geven over hun case. Hierbij is het van groot belang om héél visueel en transparant te werken. Na de presentatie volgt een korte Q&A met de jury. 


Hoe zijn de 22 awards onderverdeeld?

Er zijn slechts 2 categorieën geannuleerd door te weinig inzendingen. De categorie ‘Most Performing Campaign for the Energy scene’ en ‘Most Performing Campaign for the Pharma scene’ zien we dus niet meer terug voor de DMA’s 2015.

Naast de 11 channel awards en de 7 industry awards zijn er nog 4 jury awards uit te reiken. Deze 4 awards worden uitgereikt door de jury zelf en kon je niet apart voor inschrijven.
         - Best performing campaign
         - Best performing Agency
         - Most promising Agency
         - Innovation award/ Out of the box award

Het programma van de Digital Marketing Awards

18:30 – 19:30: Receptie
19:30 – 21:30: Award show en walking dinner buffet
21:30 – 22:00: Dessert buffet
22:00 –  ...     : Afterparty & een flinke dosis networking

Bekijk het volledige programma van de Awards Night 2015


Bekijk alle geslecteerde cases op de Digital Marketing Awards website