Growth Hackers Society wil pas afgestudeerden opleiden tot volwaardige growth hackers

Growth Hackers Society wil pas afgestudeerden opleiden tot volwaardige growth hackers

foto: shutterstock

Vanaf vandaag kunnen pas afgestudeerde marketers, developers, designers en data-analisten zich kandidaat stellen om toegelaten te worden tot Growth Hackers Society. Tijdens een opleiding van 6 maanden volgen ze een compleet trainingsprogramma envoeren ze een reëel growth hacking project uit in een groeibedrijf. Doel is een job bij de AirBnB’s, Skype’s of Spotify’s van morgen.

Online opleiding van 6 maanden

“Twee jaar is er met experts hard gewerkt aan een compleet trainingsprogramma voor growth hackers”, aldus Matthias Van den Avont - oprichter van Growth Hackers Society.

"Het is de eerste keer dat pas afgestudeerden de kans krijgen om gedurende 6 maanden een zo complete opleiding te volgen tot growth hacker waarbij digitale marketing, SEO, contentpromotie, linkbuilding, copywriting, UX, UI, front-end code, design, web analytics en andere disciplines die nodig zijn om virale groei te realiseren aan bod komen.”

Growth Hacking Project van 12 weken

De opleiding gebeurt echter niet via klassieke hoorcolleges, maar volledig online met kennistesten, video's en worksheets. Elke student zal ook 12 weken een growth hacking project uitvoeren met een team van 4 toekomstige growth hackers bij een bedrijf met sterk groeipotentieel. Dat is essentieel om de kennis in de praktijk te kunnen omzetten.

Doel: virale groei realiseren

Growth hackers kunnen online marketers, developers, designers of data-analisten zijn, die“full stack” opgeleid worden om bedrijven snel te laten groeien. Software start-ups (Software as a service of SAAS) doen typisch een beroep op growth hackers om via vele kleine experimenten gebaseerd op marketing, data-analyse en gedragswetenschappen virale groei te realiseren. Bekende producten die dankzij growth hacks groot zijn geworden zijn Dropbox, AirBnb, Spotify, Skype, Instagram,...

Meer info op growth-hackers-society.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 83.219 abonnees
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief