Dit zijn de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van België

Dit zijn de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van België

Het team achter Showpad, dat zichzelf een van de snelst groeiende technologiebedrijven van België mag noemen

Deloitte België publiceert vandaag de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van  België. Daarnaast maakt Deloitte ook de tien finalisten bekend die wedijveren voor de titel van Rising Star, het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony op 15 november 2018.

Speciaal voor de vijfde editie voorziet Deloitte een moment van ‘matchmaking’. Dat zal plaatsvinden tijdens het business forum dat jaarlijks aan de Awards Ceremony gekoppeld wordt. Deloitte brengt groeibedrijven met de CEO’s van corporates en familiebedrijven samen om zo deuren te openen die normaal gezien slechts heel moeizaam opengaan. Met deze ‘matchmaking’ wil Deloitte dus kruisbestuivingen stimuleren en de technologische innovatie hier in België nog sterker aanmoedigen.

“De Technology Fast 50 ranking bewijst dat de Belgische scale-upwereld  heel succesvolle  innovatieve en disruptieve ondernemingen telt. Door hun disruptieve aanpak met focus op schaalbaarheid, de juiste teamspirit in een globale wereld, blijven de Belgische start-ups een pioniersfunctie vervullen in de (nabije) toekomst", vertelt Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private.

Dit is de lijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Meer info vind je hier.

Bijkomende awardcategorieën

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf, reikt Deloitte ook een award uit voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van de huidige en vorige Technology 50-lijsten. Er wordt daarnaast ook een winnaar aangeduid in de volgende categorieën: Communications, Environmental Technology, Fintech, Hardware, Healthcare and Life sciences, Media and Entertainment en Software

Rising Star- en Most Disruptive Innovator-genomineerden

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Op 18 oktober stelden alle Rising Star-kandidaten zich voor aan een jury van Deloitte industrie-experten. Onderstaande 10 bedrijven konden het meest overtuigen en mogen zich aan een pitch voor de externe jury wagen op 15 november:

  • APICBASE – Carl Jacobs
  • Around Media – Wannes Vanspranghe
  • Byteflies – Hans Danneels & Hans De Clercq
  • CrazyGames – Raf Mertens
  • Effi-Drive Smart Telematics – Jean-Paul Daveau & Bernard Berkein
  • Fullup – Catherine de Viron
  • June Energy – Vincent De Dobbeleer
  • REIN4CED – Michaël Callens & Niels De Greef
  • Spencer – Maarten Raemdonck
  • URBANTZ – Jonathan Weber

Wij wensen alle kandidaten veel succes!

Connecteer met 82.175 abonnees