Vijf op een rij: een blik in het leven van Cédric Vercauteren

Vijf op een rij: een blik in het leven van Cédric Vercauteren

Topondernemers zijn hot in België. Ze schitteren in diverse televisieprogramma's, komen uitgebreid aan het woord in kranten en tijdschriften, en worden door starters aanbeden als waren het rockgoden. Maar vaak laten deze vertrouwde sterren aan het ondernemersfirmament ons niet zo makkelijk toe in hun persoonlijke leefwereld, hebben we geen flauw benul van wat ze in hun vrije tijd doen, wat hun favoriete boek is en aan welke hobby ze graag geld spenderen. Je komt het allemaal te weten in onze rubriek ‘vijf op een rij’. Deze week: Cédric Vercauteren, founder en managing director bij HR tech-bedrijf Meet Roger.

Hoe kan je naast je drukke ondernemersbestaan het best ontspannen?

“Enerzijds door tijd te spenderen met mijn gezin en het engagement van hun hobby’s samen te beleven. Anderzijds is dat momenteel fanatiek joggen omdat ik in de voorbereiding zit naar mijn eerste marathon die ik zal lopen op 1 maart 2020.”

Waaraan geef je graag geld uit?

Gadgets die me operationeel efficiënter doen leven en werken. Met een zeer uiteenlopende range van zaken, van AirPods om eenvoudig muziek te luisteren tijdens het sporten, tot een reMarkable tablet om aandachtig te luisteren naar klanten of andere gesprekspartners.”

Welk recent boek kan je iedereen aanraden? Waarom?

“Ik ben momenteel bezig aan het boek 'Stand up to stand out' van Marnick Vandebroek, wat ik aanraad te lezen aan elke business developer, founder of operationeel verantwoordelijke om elk uitgesproken woord met de juiste verbale en non-verbale impact naar stakeholders te brengen.”

Wie tip jij als een beloftevolle start-up waar we de komende jaren nog veel zullen van horen?

Play it Safe, een op games gebaseerd leerplatform, omdat zij op een zeer innovatieve manier bedrijven in de mogelijkheid stellen om via gamification operationele mensen 30% beter en 4 keer sneller op te leiden. Momenteel pivoteren wij bij ADPO Group nv de integratie met Meet Roger en met succes!”

“Ik vermeld ook graag manual.to, een integratie en partner van ons, die handleidingen en procedures op een zeer efficiënte manier digitaliseert.”

Op welke realisatie ben je zelf het meest trots?

“Dat is zonder enige twijfel gecorreleerd aan Meet Roger waarbij wij enerzijds als kleine Oost-Vlaamse start-up samen met HR Tech Valley de HR Tech scene in België mee ‘bekend' en ‘gekend’ hebben gemaakt.”

“Anderzijds ben ik fier op de ‘growth' in de marketing outreach bij Meet Roger en de klanten uit meer dan 8 sectoren waarvoor ons platform de interne bedrijfscommunicatie stroomlijnt.”

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 82.040 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen luxemagazine uit. Inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren. Gratis verdeeld op de Belgische markt.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief