Sean Stijven (CTO) en Ekaterina Vladislavleva (CEO & Chief Data Scientist) van DataStories

DataStories, een Belgische tech scale-up gespecialiseerd in geavanceerde (zelfontwikkelde) analysesoftware en de daarbij horende diensten, is overgenomen door het Australische Partners in Performance. Met de overname wil dit internationale managementconsultancy-kantoor zijn digitale-dienstenportefeuille uitbreiden en sterker staan in data-analyse. Heel concreet zullen de datawetenschappers van DataStories organisaties helpen om data en geavanceerde analytics in te zetten voor non-stop verbetering en innovatie.

“Met deze overname versterken we onze digitale capaciteiten, waardoor we onze klanten nog beter kunnen helpen hun prestaties te maximaliseren en nieuwe bronnen van groei aan te boren”, aldus Skipp Williamson, managing director van Partners in Performance.

“Door de combinatie van DataStories’ analytische capaciteiten met de branchekennis en toonaangevende continue verbetermethodiek van Partners in Performance kunnen we geweldige resultaten leveren aan klanten”, vat Katya Vladislavleva, CEO en oprichter van DataStories, de samenwerking kernachtig samen.