Daan De Wever, CEO van Destiny

De Zaventemse scale-up Destiny, Europese aanbieder van veilige cloud- en bedrijfscommunicatie voor kmo’s, heeft ipvision overgenomen. Met de versterking met deze Deense specialist in bedrijfscommunicatie en samenwerkingoplossingen bevestigt Destiny zijn positie als Europa's grootste UCaaS-provider. Bovendien staat het bedrijf nu ook sterker in de nordic states: Destiny nam namelijk onlangs ook het in Zweden gevestigde bedrijf Telepo over.

“Het spreekt inderdaad voor zich dat dit onze positie op de Deense markt en in de Nordics in het algemeen zal versterken”, aldus Daan De Wever, CEO van Destiny. “Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven - met name binnen het kmo-segment. Kortom, ipvision is een perfecte match met de Destiny Group.”

Dat beaamt ook Kenneth Andreasen, CEO van ipvision: “Destiny heeft een sterk trackrecord van bedrijfsintegratie dat de nadruk legt op toekomstige groei, gebaseerd op innovatie en het sterkste UCaaS-productportfolio in de markt, wat perfect overeenkomt met onze zakelijke ambities.”