Frank Donck, managing director van 3d investors

3d investors neemt een meerderheidsparticipatie in in-lite, de Nederlandse marktleider in outdoor lighting. Met de investering kan het bedrijf de volgende grote stappen zetten in het realiseren van zijn internationale groeiambities en het versterken van zijn marktpositie in de Verenigde Staten en Canada. 3d investors versterkt met deze participatie dan weer haar positie in de Nederlandse markt.

“Dankzij deze investering van 3d investors kunnen we ons kapitaal versterken en in-lite internationaal verder laten groeien”, aldus Jürgen van Dijk, founder en CEO van in-lite. “Onze ambitie is om hét merk in outdoor lighting te worden in West-Europa en Noord-Amerika. Met 3d investors halen we ervaren ‘bedrijvenbouwers’ en ondernemers aan boord, die ons zullen helpen om de groei van het bedrijf te versnellen.”

“in-lite is, na Care Cosmetics en DSIT, het derde Nederlandse bedrijf waarin we momenteel investeren”, vult Frank Donck, managing director van 3d investors, aan. “Dit partnership past naadloos in onze passie om sterke bedrijven internationaal te laten doorgroeien naar the next level.”