Cyriel Van Steen (founder Bocaro) en Yannick De Wael (founder Zidis)

Productiehuis Zidis, dat bedrijven hun doelstellingen helpt waarmaken door het inzetten van video, foto, podcast en animatie, is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een van de belangrijkste Belgische B2B-spelers in audiovisuele content. Nu heeft het sectorgenoot Bocaro, een video- en fotoproductiehuis dat content maakt voor agencies en bedrijven, overgenomen.

Zidis en Bocaro zullen de komende jaren inzetten op groei door het aantrekken van nieuw talent, investeringen in extra faciliteiten en door overnames. Zidis-founder Yannick De Wael wordt CEO van beide bedrijven die elk apart de markt zullen benaderen. “Zowel de kwaliteit van de videocontent als de benadering van de klanten door Bocaro past perfect in het Zidis’ groeiverhaal”, vertelt hij over de overname.

“De overname door Zidis past perfect binnen het groeiverhaal dat Bocaro de afgelopen jaren maakte”, vult Bocaro-founder Cyriel Van Steen aan. “Bovendien kunnen klanten van Bocaro dankzij deze overname nog meer rekenen op een sterkere productionele ondersteuning.”