CEO van Dewaele Vastgoedgroep Sofie Spriet

Dewaele Vastgoedgroep brengt dochterondernemingen Van der Build, Turner, De Syndic, De Patrimonie en Build&Boost en Dewaele Vastgoedgroep zelf voortaan samen onder de noemer Dewaele. Bijgevolg krijgen 48 kantoren in België een make-over en komt er een eengemaakt online vastgoedplatform.

Deze nieuwe stap in ons groeiverhaal – zeg maar Dewaele 2.0 – maakt onze organisatie wendbaar en future proof in de snel veranderende vastgoedwereld

“Dewaele Vastgoedgroep is sinds jaar en dag een groep van specialisten”, legt CEO Sofie Spriet uit. “De afgelopen jaren werd hard gewerkt aan de uitbouw van niche-expertises in vastgoed en dit telkens onder de vlag van één specifiek dochtermerk. Die expertises bundelen we straks allemaal onder één vernieuwd merk. Mét behoud van onze niche-expertise, en daarbovenop een extra laag dienstverlening. Deze nieuwe stap in ons groeiverhaal – zeg maar Dewaele 2.0 – maakt onze organisatie wendbaar en future proof in de snel veranderende vastgoedwereld.”

“Vijf van onze huidige websites worden in het najaar samengevoegd en omgebouwd naar één gloednieuw platform dat in één klap maar liefst 625.000 surfers per maand zal tellen”, gaat de Spriet verder. “Het platform is er voor iedereen die woont, investeert en/of onderneemt.”