De start-up Bothive, een digitaal communicatieplatform voor accountants en ondernemers, heeft 800.000 euro opgehaald in een nieuwe investeringsronde. Nieuwe partner en HR-dienstengroep Liantis investeerde 400.000 euro, terwijl Bothive via de bank nog eens 400.000 euro ophaalde.

“Accountants en ondernemers ondersteunen is een gemeenschappelijk doel én een passie die we delen”, aldus Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder bij Liantis. “Samen willen we investeren in de ontwikkeling van ijzersterke applicaties die hun leven zo veel mogelijk vergemakkelijken. We hebben er doelbewust voor gekozen verder te gaan dan een partnership en ons met Liantis te verankeren in het kapitaal van Bothive.”

“Samen willen we dé bevoorrechte compagnon de route van de accountant worden”, vult Bothive co-founder Brecht Valcke aan. “De nieuwe kapitaalinjectie zorgt er alvast voor dat we verder kunnen professionaliseren en investeren in de ontwikkeling van ijzersterke applicaties die het leven van de accountant een stuk vergemakkelijken.”