WONDR!, de Belgische producent van duurzame cosmeticaproducten, lanceert een shampoo in poedervorm, samen met een vaatwasser-bestendige siliconen fles. De daarmee gepaard gaande Kickstarter-campagne haalde in amper vijf minuten het gewenste bedrag van 10.000 euro op, en binnen het uur was dat al opgelopen tot 30.000 euro.

Na de succesvolle WONDR bars introduceert het natuurlijke cosmeticamerk nu dus de WONDR Liquids, ofte handige shampoo- en showergel refills, inclusief herbruikbare siliconen fles. Alle producten zijn 100 procent plasticvrij, vegan en vrij van SLS, parabenen en siliconen.

Sinds 2020 is het merk bezig geweest met het ontwikkelen om tot een kwalitatieve en gezonde formulatie te komen. De producten worden in België ontwikkeld met toonaangevende experts uit de cosmetica-industrie, in een laboratorium waar alleen pure en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De bars zijn 100% plasticvrij en worden duurzaam verpakt door sociaal kwetsbare groepen. Bezieler van WONDR Care is Tibbe Verschaffel uit Moerbeke die met zijn duurzame onderneming Planet B ook al zero waste bamboefietsen en bamboerietjes in de markt zette.