Karolien Vanhelden

‘Truthpreneur’ en personal branding-expert Karolien Vanhelden start een personal branding-bedrijf dat vertrekt vanuit het gegeven fascinatie, de neurologische staat van intense focus die een onweerstaanbaar gevoel van connectie bewerkstelligt. De insteek? Wie weet hoe te fascineren, kan een stijging in gepercipieerde waarde, een hogere vraagprijs voor diensten, effectiever leiderschap en/of meer gebalanceerde teams bewerkstelligen.

“Niet de beste, maar de meest fascinerende optie wint altijd”, aldus Karolien Vanhelden, die overigens de enige Fascinate® Certified Advisor in België is. “Door te weten te komen wat je al goed en anders doet, kan je net dat nog meer gaan doen.”

“Ik doe dit op basis van de How To Fascinate®-methodologie, het eerste assessment dat laat zien hoe de wereld jou ziet in plaats van omgekeerd. We combineren in één enkel systeem zowel psychologie als marketing, zowel persoonlijkheidstrekken als communicatiepatronen. Deze unieke insteek en dit wetenschappelijk onderbouwd systeem zijn een kolfje naar mijn hand.”