Tien Vlaamse chefs lanceren samen Cook At Home, een interactief en laagdrempelig food-, video- en kortingsplatform. Er zijn talloze recepten en weekmenu’s op maat op te vinden, maar ook tips voor besparingen en minder voedselverspilling. De tien chefs delen er bovendien hun favoriete eetadressen.

Via Cook At Home kan de gebruiker van elk gerecht op het platform – waar elke dag een nieuw recept aan wordt toegevoegd - zijn eigen creatie maken en die digitaal opslaan. Daarnaast creëert het platform, om voedselverspilling tegen te gaan, automatische boodschappenlijstjes op maat van de gezinssituatie.

“Elk van ons presenteert zijn gerechten van a tot z, maar Cook At Home laat elke gebruiker naar eigen wensen en smaken toe om een persoonlijke mix-and-match uit te voeren en zelf te blijven experimenteren in de keuken”, aldus ​Peter De Clercq.

“Naast elke dag nieuwe recepten ontdekken en inspiratie opdoen om zelf creaties te maken, zorgt Cook At Home ook voor een ontdekkingsreis dankzij onze eigen restauranttips”, vult Piet Huysentruyt aan. “Bovendien zorgt het platform er voor dat je zo’n uitstapje minder voelt in je portemonnee. Dankzij alle partnerships die we hebben, zullen de foodlovers zelfs geld verdienen dankzij Cook At Home.” ​ ​