StartupBlink toont wereldwijd overzicht van start-ups, accelerators en co-working spaces

StartupBlink toont wereldwijd overzicht van start-ups, accelerators en co-working spaces

De website StartupBlink is sinds kort gelanceerd. De website geeft een overzicht van start-ups, accelerator programma's en coworking spaces wereldwijd. Interessant om te zien waar de grootste start-up hubs ter wereld zich bevinden. Recent maakte Bloovi-schrijver Omar Mohout ook al een soortgelijk start-up overzicht voor België

Het overzicht is nog helemaal niet volledig. Desondanks heeft StartupBlink al meer dan 67.000 start-ups gelocaliseerd. Er zijn ook al meer dan 100 accelerators & 200 coworking spaces opgenomen in het overzicht. De kaart geeft ook een overzicht van startup influencers, freelancers en toont ook openstaande start-up vacatures. Ook voor freelancers staan opdrachten in start-ups opgelijst. 

Via de kaart kan je erg makkelijk filteren op geografische locatie, industrietakken én is er ook start-up nieuws te lezen. Zo is er een overzicht te zien van events, promoties en discussiefora in de start-up community.  

Benieuwd of StartupBlink kan uitgroeien tot een handige tool voor startups wereldwijd. Al lijkt de dienst nog niet helemaal volledig, het ziet er alvast veelbelovend uit! 

StartupBlink

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.634 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief