Marnik D'Hoore, oprichter van online marketing bureau bSeen (sinds 2000) en commercieel directeur binnen de fusie Netlash-bSeen, heeft besloten om zijn operationele functie binnen Netlash-bSeen neer te leggen.  Na een knap groeitraject met bSeen van 2 naar 25 medewerkers en een geslaagde fusie tot het nieuwe bedrijf Netlash-bSeen van 51 mensen, heeft hij beslist om zich opnieuw voltijds te focussen op zijn roeping als pionier in de internetsector met onder meer zijn nieuw project Bloovi.

Om het met de woorden van Marnik te zeggen: "Ik ben heel erg trots op wat we hier met dit team samen hebben opgebouwd en ik zie dat deze groep ook de structuur en de competenties hebben bereikt dat ze Netlash-bSeen verder kunnen laten groeien. Het is een harde, weldoordachte beslissing geweest maar nu het bedrijf een groei van 20% heeft gerealiseerd, zelfs in dit fusiejaar, is dit het juiste toppunt om zo'n gedurfde stappen te nemen."

Wat betekent dit concreet?

Marnik blijft nog sterk betrokken met Netlash-bSeen achter de schermen als mede eigenaar van het bedrijf. Ondertussen is Netlash-bSeen actief op zoek naar een nieuwe sales manager die het praktisch commercieel management zal doortrekken om de geplande groei proactief vorm te geven en de visie, het Belgische internet iedere dag iets beter maken, samen te realiseren.

Zowel het management als de medewerkers van Netlash-bSeen staan erop om Marnik ook via deze weg te bedanken voor zijn warme, menselijke aanpak binnen een keiharde en gedreven internetwereld en wensen hem het allerbeste met zijn nieuwe toekomst.

@marnikdhoore

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?