Fashion- en vintage liefhebber Tiany Kiriloff kleedt zich volledig met items die ze heeft gevonden op 2dehands.be. De afgelopen weken heeft ze een hele selectie van kleding, schoenen, tassen, juwelen en andere accessoires geshopt en daar 5 originele en stijlvolle outfits mee samengesteld.

Waarom doet Tiany dit?

Omdat ze zich graag kleedt en stylet met tweedehands spullen, wat voordelig en duurzaam is. Ze houdt ervan om zich te laten verrassen door mooie, originele en stijlvolle vondsten. Nog een reden voor Tiany om op deze manier een nieuwe garderobe aan te schaffen is het gemak van online shoppen op 2dehands.be.

Haar hele zoektocht is de komende tijd via een reeks filmpjes, foto’s en blogposts te volgen op internet. Daarbij geeft ze stijltips en praktisch advies over online en tweedehands aankopen.

Designervondsten voor weinig geld

De tweedehands outfits van Tiany zijn heel divers: van de laatste trends met prints en zwart-wit tot avondkleedjes, van een top-tot-teen designeroutfit tot een stijlvolle combinatie voor een doordeweekse werkdag. Verschillende juwelen, tassen en schoenen maken het geheel af. In totaal heeft Tiany meer dan 50 items gekocht.

Mooie designervondsten zijn onder meer een vintage Delvaux handtas, schoenen van Kenzo, een jumpsuit met prints van Essentiel, een echte Chanel 2.55 tas, een zwart-witte rok van Dries van Noten en chique juwelen van Marni. Haar totale tweedehands garderobe kost nog geen 4.000 euro, terwijl de prijs van de items nieuw bij elkaar meer dan 18.000 euro zou zijn geweest.

Verrast door bezoek TV presentatrice

Alles heeft Tiany in haar schaarse vrije uren op 2dehands.be bijeen gewinkeld. Onderweg, tussen vele tv-opnames en fotoshoots door of ’s avond wanneer de kinderen slapen. De pakjes heeft ze laten opsturen of is ze zelf gaan ophalen bij de verkoopsters in de buurt, die uiteraard zeer verrast waren door het bezoek van de TV presentatrice. “Je verwacht dat toch niet als je een zoekertje plaatst op 2dehands.be, maar werkelijk iedereen gebruikt blijkbaar die site”, aldus een enthousiaste bezoekster van 2dehands.be."Ik koop al vele jaren online en ben ook steeds op zoek naar unieke vintage items,”vertelt Tiany Kiriloff. “Bij het shoppen op 2dehands.be ben ik steeds heel aangenaam verrast door het diverse en interessante aanbod. Niet alleen omdat ik best wel dure designerstukken voor een derde van de prijs heb kunnen bemachtigen, maar ook omdat ik er al een heel aantal verrassende koopjes heb kunnen scoren."

675.000 kledingzoekertjes

Zoekertjessite 2dehands.be is enthousiast over de manier waarop Tiany Kiriloff de site gebruikt voor de aanschaf van haar vernieuwde garderobe. “Er staan continu zo’n 675.000 zoekertjes in de afdeling Kleding & Accessoires op de site, en daar zijn duidelijk mooie vondsten te doen,” aldus Aldine Reinink, verantwoordelijke voor de site. “Het is voor ons heel leuk en tegelijkertijd nuttig om van dichtbij mee te maken hoe het shoppen van kleding op onze site in de praktijk verloopt. We hebben helemaal gevolgd hoe Tiany haar items zoekt, selecteert, waar ze precies op let, hoe ze het ervaart, hoe het contact met de verkopers gaat.”

Er zijn dan ook veel praktische en inspirerende tips uit Tiany’s zoektocht gekomen, rond het kopen van tweedehands en vintage fashion en het creëren van een unieke stijl in het algemeen. Deze zijn allemaal verwerkt in een 5-tal reportagefilmpjes onder de noemer “De 2dehands kast van Tiany”. De blog www.2dehandslifestyle.be staat tot eind september in het teken van Tiany’s tweedehands garderobe waar je kan volgen hoe die tot stand is gekomen.