De Belgische start-up Book2Meet, gespecialiseerd in de online reservatie van vergaderzalen, heeft een tweede kapitaalinjectie gekregen van 2 miljoen euro. Het kapitaal zal de start-up toelaten om haar activiteiten binnen én buiten Europa verder uit te breiden. Het geld komt via de privé-investeerder WorldStone Ventures. 

Kapitaalinjectie

Het doel van de nieuwe kapitaalinjectie van 2 miljoen euro is om de aanwezigheid van Book2Meet in én buiten Europa te verstevigen en bovendien de technische en commerciële ontwikkeling van het platform verder te ondersteunen. Zo zal er een betere gebruikerservaring worden gelanceerd en zal ook het support team in meerdele talen klanten kunnen helpen. Book2Meet werd in oktober 2014 opgericht rond het oplossen van één specifiek probleem: 

“Het reserveren van een vergaderzaal verliep te traag en te omslachtig, wat in dit digitale tijdperk echt onwerkbaar is. Het leek ons dus nuttig om een transparante online tool te ontwikkelen die het reserveren van een zaal een pak eenvoudiger maakt dankzij matchmaking”, bevestigt Thierry Vermeiren, Lead Partner van Book2Meet.

Snelle groei dankzij grote vraag

In slechts enkele maanden groeide Book2Meet uit tot het grootste meertalige platform in Europa. Die groei kwam er door het grote aanbod van vergaderzalen die zich inschreven voor de dienst (zo'n 32.000) én ook de stijgende vraag naar dit soort dienst. 

Dit is hoe Book2Meet precies werkt:

Book2Meet: Your meeting room in a heartbeat from Book2Meet on Vimeo.

Meer info: book2meet.com