Foto: Silverfin Founders Joris Van Der Gucht en Tim Vandecasteele

Gentse startup Silverfin haalt met Jurgen ingels en Showpad-oprichters Louis Jonckheere en Pieterjan Bouten enkele ervaren rotten aan boord. Silverfin groeide de laatste tijd erg snel en draait nu al een recurrente omzet van 1 miljoen euro. Dit jaar wil Silverfin uitbreiden naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Ambitie: hét adviesplatform voor accountants worden in Europa

Silverfin werd eind 2013 opgericht door Joris Van Der Gucht en Tim Vandecasteele. Met hun innovatieve software platform bouwden ze op korte tijd een uitgebreid klantenbestand op van meer dan 150 accountants- en advieskantoren. Hun team groeide in 2 jaar tijd van 2 naar 15 medewerkers. Ze hebben de ambitie om uit te groeien tot het adviesplatform bij uitstek voor accountants in Europa.

Om hun groei plannen verder te ondersteunen gingen oprichters Tim Vandecasteele en Joris Van Der Gucht met succes op zoek naar ‘Smart Money”. Met Jurgen Ingels en showpad oprichters Louis Jonckheere en Pieterjan Bouten haalt Silverfin een pak ervaring in huis.

Uitbreiding naar Nederland en Verenigd Koninkrijk is al gestart

Het advies en netwerk van de kapitaalverstrekkers moet Silverfin ondersteunen om hun ambitieuze groei verder te zetten. Het trio toont door een instap in het kapitaal een stevig engagement om mee te werken aan de verdere uitbouw van Silverfin. Ondertussen is reeds begonnen met een opstart in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Meer info: getsilverfin.com