Een unieke service in Antwerpen en omgeving maakt het leven weer iets makkelijker voor iPhone-gebruikers. Start-up Ori Omi zorgt ervoor dat je iPhone gerepareerd wordt terwijl je ernaast zit, op de locatie van jouw keuze. Je kunt doorwerken, koffie drinken met vrienden of tv kijken,… Het leven gaat verder en je verliest geen tijd terwijl je wacht.

iPhone repareren zonder wachtrij

Is het scherm van je iPhone gebroken, werkt de batterij niet meer of is de oplaadpoort stuk? Dan hoef je vanaf nu niet meer naar een hersteldienst te gaan, in de rij te wachten en je telefoon enkele dagen te missen.

Start-up Ori Omi repareert iPhones op afspraak en op een locatie van je eigen keuze. De hersteller komt naar jou toe, je kunt meekijken tijdens de reparatie en er alle vertrouwen in hebben dat alles correct gebeurt. Voor Ori Omi is je privacy heilig en moet de ervaring ‘subliem’ zijn.

De herstelling live meevolgen

“Ori Omi staat voor 100% transparantie en privacy”, zegt founder Joachim Badejoh. “Bij ons hoef je bijvoorbeeld nooit een code af te geven. Je kunt het herstellen live volgen en zien dat alles wat uit je iPhone gaat er nadien weer netjes terug wordt ingestoken.”

“Af en toe horen we wel eens straffe verhalen van onze klanten over traditionele hersteldiensten”, vertelt Joachim Badejoh, oprichter van Ori Omi. “Zo waren de foto’s bij iemand tot 2013 teruggescrold; ze hadden in het meisje haar telefoon zitten rondneuzen. Bij andere klanten moeten we vaststellen dat er onderdelen uit verdwenen zijn. Zoiets is bij Ori Omi ondenkbaar, vertrouwen staat bij ons voorop.”

Je iPhone laten herstellen bij Ori Omi is eenvoudig. Via de website kies je een tijdstip en geef je op waar de reparatie moet worden uitgevoerd. Vervolgens komt de hersteller op locatie: naar je thuis, op het werk of - waarom niet - op café. Een reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Afrekenen doe je ter plaatse.

Ori Omi is op dit moment beschikbaar in Antwerpen en randgemeenten. In de toekomst wil oprichter Joachim Badejoh ook naar andere steden uitbreiden. Ori Omi maakt deel uit van Start it @KBC, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.