Op 16 juni 2016 toveren we Flanders Expo om naar het walhalla voor start-ups. Want dan komen tal van C-levels, top-notch ondernemers en digital experts samen voor WebTomorrow. Dé plek om interessante opportuniteiten binnen te halen, dus! En er is meer: speciaal voor jou als start-up hebben we enkele speciale aanbiedingen in petto.

Eerst en vooral zetten we op WebTomorrow een aparte Start-up Village op poten. Een select groepje van 20 start-ups kan er een stand bemachtigen. Mooi meegenomen: met de meer dan 1.000 WebTomorrow aanwezigen is dit dé uitgelezen kans om je product voor te stellen aan de wereld, investeerders en potentiële klanten.

Concreet heb je keuze uit twee pakketten: de partnership-deal en het pitch-programma. Hoog tijd om even uit te lichten hoe jouw start-up hier extra voordeel uit haalt!

Startup Partnership

Klaar om te worden gespot door meer dan 1.000 bedrijfsleiders, managers, CEO’s, CMO’s en dergelijke? Een ding is zeker: met ons Startup Partnership word je gezien! Dit is wat je krijgt:

  • 2 toegangstickets voor WebTomorrow (voor de waarde van 598 euro)
  • Extra tickets aan 50% korting indien gewenst
  • Je eigen start-up booth met wifi, een bureautafel en verlichting
  • De mogelijkheid om aan te geven dat je op ons podium wilt pitchen (onze jury selecteert de meest innovatieve start-ups die uiteindelijk de stage mogen betreden)
  • Start-up mentorsessies met experten, die graag know-how en advies met je delen
  • Je bedrijfslogo op de event website, het programmaboekje-
  • Vermelding en extra buzz op social media én jouw content op de drukbezochte WebTomorrow-website

En dat allemaal voor 750 euro! Ontdek meer over het Startup Partnership programma.

Pitch-programma: het 2-voor-1 ticket

Met WebTomorrow willen we de Belgische start-up scene actief ondersteunen. Daarom bieden we ook een speciaal 2-voor-1 ticket aan! Met dit ticket kan je aangeven dat je wilt pitchen op de Startup Stage. Onze eigen jury beslist welke 20 start-ups hun bedrijf uiteindelijk mogen komen voorstellen. En ook met dit pakket kan je een start-up mentorsessie boeken met 1 van de 20 start-up coaches!

Het 2-voor-1 ticket krijg je voor amper 299 (in de plaats van 598 euro). Tickets vliegen de deur uit, dus wacht niet te lang om deze deal te scoren!

Meer weten?
Klaar om met jouw start-up de digitale sector te veroveren? Stuur een mailtje naar daphne@bloovi.be voor meer info.