Samen met marketing vormt sales het kloppend hart van iedere commerciële organisatie. Maar wat is nu de maatstaf voor een optimaal verkoopproces: een snelle deal sluiten, meer leads omzetten in klanten, of gewoon meer verkopen? Sowieso is het voor een goede sales elke dag keihard knokken om de vooropgestelde doelstellingen te halen. Helaas biedt al dat harde werk niet altijd een garantie op succes. In dit gratis e-book van Teamleader ontdek je hoe je zo’n verkoopproces kan optimaliseren.

Welke vijf sales technieken helpen je meer verkopen en grotere winst genereren? In dit kersverse e-book kom je er alles over te weten. Ook wat een salesfunnel is en hoe je die efficiënt kan gebruiken, wat de eigenschappen van een succesvolle verkoper zijn en waarom het ook voor een sales belangrijk kan zijn op de hoogte te blijven van de verschillende software oplossingen.

Test zelf welke sales aanpak het best bij je onderneming past om de positieve impact terug te zien in je hele organisatie!

Wil jij ook graag betere verkoopresultaten halen? Het e-book van Teamleader helpt je alvast op weg. Je kan het hier gratis downloaden.