Gelukkige werknemers zijn loyale werknemers. Werkgeluk zorgt voor minder ziekteverzuim en verloop van personeel. Het maakt dat mensen productiever en creatiever zijn, alsook meer bereid om voor die extra mile te gaan. Een bepalende factor is flexibel werken en dat kan op twee niveaus: in tijd en plaats. Dit e-book van TelSmart laat zien hoe digitalisering het mogelijk maakt om het nieuwe flexwerken te integreren binnen je organisatie.

Niet enkel neemt bij flexwerken het werkgelukt toe, onder meer dankzij een betere work-life balans, ook de kwaliteit van het geleverde werk en de creativiteit van de werknemers zal gevoelig stijgen. Hoe tevreden werknemers zijn in hun job, heeft dus een direct effect op de productiviteit en continuïteit op de werkvloer. Enkel met een change mindset kan je als bedrijfsleider voldoende flexibiliteit in je organisatie krijgen.

Solution mind

Als je openstaat voor veranderingen, wil dit zeggen dat je flexibel bent in het
zoeken naar oplossingen. Een goede voorbereiding is key, maar vooral de ontwikkeling van een ‘solution mind’ bepaalt de mate van succes bij de integratie van flexibel werk in je bedrijf. Eén ding is zeker: flexwerken 2.0 vraagt om cloudsolutions 2.0.

Dit gratis e-book vertelt je over:

  • waarom een change mindset voor kmo-bedrijfsleiders cruciaal is
  • het belang van werkgeluk in de war for talent
  • hoe het nieuwe flexwerken het invullen van vacatures versnelt
  • wat de nieuwe ingrediënten van de digitaal ontzorger zijn
  • hoe onhandige communicatie en slechte bereikbaarheid kmo's in de weg staan
  • wat de meerwaarde van cloudsolutions 2.0 is

Het e-book van TelSmart helpt je om stap voor stap flexibiliteit op de werkvloer te vertalen naar een verhoogde productiviteit en meer gelukkige werknemers. Je kan het hier gratis downloaden.