De feestdagen liggen in het verschiet en daarmee ook de drukste periode van het jaar voor alle webwinkels. Maar de concurrentie is enorm. Je webshop moet eruit springen wil je de consument overtuigen om bij jou te kopen. Dit Ebook komt hiervoor zeker van pas. Je ontdekt er immers 10 growth hacks  in die jouw webshop helpen om een recordomzet te draaien tijdens de feestdagen.

Wist je dat er in 2016 is er in België meer dan 9 miljard euro online werd uitgegeven? 5,5 miljard hiervan in Vlaanderen, terwijl Wallonië goed was voor 3,6 miljard. Bovendien is in België het aantal webwinkels in tien jaar tijd verzesvoudigd. Daarom is het niet onlogisch dat eigenaars van webwinkels er alles moeten aan doen om hun webshop verder te laten evolueren én groeien. Steeds meer mensen zoeken daarom hun heil in Growth hacking, een manier waarop ze op een kostenefficiënte manier om hun webwinkel te laten groeien. Geïnspireerd door het succes van bedrijven als Booking.com, Dropbox, maar ook Bol.com omarmen steeds meer webshops deze slimme manier van groeien.

Hoog tijd dus om het ook voor jouw webshop in te zetten. En welk moment is er beter dan de eindejaarsperiode om eraan te beginnen? Via dit Ebook kan je jouw business tot ongekende hoogtes te laten groeien. Hier 10 growth hacks die jouw webshop kan helpen om een recordomzet te draaien tijdens de feestdagen. Veel succes!