Newsletters

Samen duurzame meerwaarde creëren

Colruyt Group kan elke dag de verkoop van 25.000 producten voorspellen: “Onze technologie is innovatief en doeltreffend, zonder overbodige franjes. Net zoals onze winkels”
Insights
  • opslaan

Meer over
Colruyt Group

Samen houden we rekening met al onze medewerkers, klanten, leveranciers, fabrikanten en aandeelhouders . Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. We werken met een minimum aan grondstoffen, energie en menselijke inspanning. 

We mikken op een maximum aan meerwaarde voor de economie, de mens en het milieu. Volgens een waardengedreven vakmanschap. Attitude en Kennis, stralen beroepsfierheid uit en zijn geïnspireerd door de groepswaarden. Met focus op de detail- en groothandel.

InsightsAchter de schermen bij het datateam van Colruyt Group: "Enkel droge cijferanalyses uitvoeren? Ons werk is veel impactvoller dan dat"
  • opslaan

Colruyt Group kennen we allemaal van zijn supermarkten, buurtwinkels en online shops. Maar de Belgische marktleider heeft ook een eigen communicatiebureau. In dat bureau werken niet alleen communicatiestrategen, copywriters, fotografen en webdesigners maar ook een team d…

Lees meer
Achter de schermen bij de grootste online boodschappendienst van België
Insights
  • opslaan