Newsletters

Het is geen toeval dat coworkingplekken als paddenstoelen uit de grond schieten. Je hoeft de files van en naar het werk niet meer te trotseren, je komt terecht in een sfeervolle, inspirerende setting en -last but not least- het communitygevoel is nooit ver weg. In dit dossier maak je kennis met vier spelers die elk op hun manier onderscheidend zijn.

Coworking Coworking
Waarom deze Belgische coworking al vier jaar sterk scoort in een snelgroeiende concurrerende markt
Coworking
  • opslaan
Greenhouse Offices telt drie coworking spaces langs de belangrijke economische as Antwerpen-Mechelen-Brussel. We vroegen hen hoe ze stand houden in een overvolle markt.
In deze West-Vlaamse coworking space surf je mee op de boeiende dynamiek van een absolute wereldspeler: “We willen dit graag delen met andere ondernemers”
Coworking
  • opslaan
Sinds kort kan je bij Skyline Park, de gloednieuwe bedrijvencampus in Izegem, terecht voor coworking in de letterlijke betekenis van het woord: je leert er dagelijks enorm veel bij door het samenwerken met diverse professionals. Hoofdhuurder Skyline Communications is wer…
“We hebben een uitzonderlijk levendige tech en innovatie community. En dat willen we graag zo houden”
Coworking
  • opslaan
Eerder dit jaar ontving Co.Station de 'Best Innovation Co-Working Space' award van de Belgian Workspace Association. Terecht, als vreemde eend in de bijt in de steeds groter wordende maar voor de rest vrij homogene coworkingsector. Co.Station noemt zichzelf dan ook geen cow…
De succesformule achter het grootste coworkingnetwerk van België: een unieke kijk achter de schermen
Coworking
  • opslaan
Ooit was Bar d’Office de coworkingpionier in ons land. Vandaag staat het coworkingnetwerk er nog steeds, groter en zelfverzekerder dan ooit, met een sterk merk dat buiten de coworkinglijnen durft te kleuren. Hans Abbeloos gunt ons een blik achter de schermen.