Newsletters

Coaching leaders and teams from chaos to growth

Over grootse dromen… Hoe groots durf jij dromen?
Stories

Meer over
Debbie Baute

Debbie Baute heeft een achtergrond in wetenschappelijke en Human Resources leiderschapsfuncties in multinationals, waaronder IMEC en Procter & Gamble. Als HR-manager bij P&G Brussel leidde ze grootschalige veranderingstrajecten en was ze de adviseur van het senior R&D-management.

Debbie Baute is een gecertificeerd coach en trainer en heeft een doctoraat in fysische chemie en een master in de bio-ingenieurswetenschappen. Zij ondersteunt leiders en organisaties bij hun transformatie vanuit complexe situaties. Die uitdagingen kunnen zich situeren op organisatieniveau, maar ook op team- of individueel niveau.

Groei vanuit chaos is haar thema. Elke uitdaging benadert zij als een manier om te leren en te groeien. Haar vijf jaar in Israël tijdens de Tweede Intifada zijn bepalend geweest voor de manier waarop zij omgaat met uitdagende omgevingen. Ze is ervan overtuigd dat leiders en organisaties geen andere keuze hebben dan uitdagingen te benaderen vanuit hun authentieke kern. Voortdurend de context evalueren en tijd nemen voor zelfreflectie zijn hierbij cruciaal. 

Je vindt meer info over haar werk op haar website www.debbiebaute.com.