Newsletters

Building a Better Working World.

“Vandaag creëert blockchain al micro-economieën, in de toekomst kan het de volledige economie een nieuwe richting uitsturen”
Insights
  • opslaan

Meer over
EY

Bij EY is ons doel om een betere wereld te bouwen. De inzichten en kwaliteitsdiensten die wij leveren, dragen bij aan het vertrouwen in de kapitaalmarkten en in economieën over de hele wereld. Wij ontwikkelen uitmuntende leiders die in teamverband onze beloften aan al onze belanghebbenden waarmaken.

Op die manier spelen we een cruciale rol in het bouwen aan een betere werkwereld voor onze mensen, voor onze klanten en voor onze gemeenschappen.

InsightsHoe Belgische start-ups sinds COVID-19 veel sneller internationaal geld ophalen: “Als je voor investeerders moet pitchen via Zoom maakt het niet uit dat ze aan de andere kant van de wereld zitten”
  • opslaan

In elke studie en elk onderzoek staat een gebrek aan funding in de top drie van redenen waarom start-ups mislukken. Bij The Factory kunnen founders rekenen op de expertise en het wereldwijde netwerk van EY om de juiste investeerder te vinden. Oprichter Wouter Desmet ziet ho…

Lees meer
Voorbij de investeringsfondsen en de VC’s: 4 bronnen van funding waar start-ups en scale-ups nog te weinig aan denken
Insights
  • opslaan