Newsletters

Frucon² streeft ernaar om uw online business te laten groeien en zo uw strategische doelstellingen te ondersteunen en uw operationele verwachtingen te overstijgen.

De winnaars van de Gift.be wedstrijd zijn bekend!
Stories

Meer over
Frucon²

Toen we Frucon² (voorheen E-Shopinvest) in 1999 oprichtten, waren we één van de pioniers in internationale e-commerce. Frucon² biedt alle diensten aan die bij de online verkoop van uw product komen kijken. We ontwerpen en beheren uw e-commerce webshop en verzorgen de internationale distributie van de bestellingen. Ons portfolio spreekt voor zich: in 13 jaar tijd hebben we 35 online winkels geopend, voor onze klanten en voor onszelf.

Onze teams in België en de Verenigde Staten verenigen 30 professionals die samen 7 talen spreken en 9 tijdzones dekken. We zijn een mix van unieke individuen en we beschouwen onze klanten als even uniek, elk met zijn specifieke en rijke achtergrond. Aangezien elke klant anders is, zal Frucon² ook aan elke klant een andere oplossing aanbieden. Samen met u zullen onze medewerkers een succesvolle e-commercestrategie uittekenen, uiteraard met het grootste respect voor uw andere distributiekanalen.