Toen we Frucon² (voorheen E-Shopinvest) in 1999 oprichtten, waren we één van de pioniers in internationale e-commerce. Frucon² biedt alle diensten aan die bij de online verkoop van uw product komen kijken. We ontwerpen en beheren uw e-commerce webshop en verzorgen de internationale distributie van de bestellingen. Ons portfolio spreekt voor zich: in 13 jaar tijd hebben we 35 online winkels geopend, voor onze klanten en voor onszelf.

Onze teams in België en de Verenigde Staten verenigen 30 professionals die samen 7 talen spreken en 9 tijdzones dekken. We zijn een mix van unieke individuen en we beschouwen onze klanten als even uniek, elk met zijn specifieke en rijke achtergrond. Aangezien elke klant anders is, zal Frucon² ook aan elke klant een andere oplossing aanbieden. Samen met u zullen onze medewerkers een succesvolle e-commercestrategie uittekenen, uiteraard met het grootste respect voor uw andere distributiekanalen.

Frucon²
WEDSTRIJD : Win één van de 3 geschenkmanden van Gift.be
WEDSTRIJD : Win één van de 3 geschenkmanden van Gift.be

Bloovi organiseert in samenwerking met Gift.be een leuke wedstrijd. Doe mee en maak kans op één van de 3 Gift-geschenkmanden voor jou en jouw collega’s.

E-commerce
  • 14 okt '13
  • 3.427
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.903 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief