Hoe kan je als organisatie een duurzame relatie opbouwen met je klant in een digitale context? Dat is de vraag waar wij ’s nachts van wakker liggen. Als digital marketingbureau zetten we onze tanden in de creatie, presentatie en distributie van relevante content. 

Met een agile marketingaanpak willen we onze klanten bijstaan voor een effectieve opzet en invulling van hun digitale strategie en streven we naar meetbare resultaten.

De klant staat bij ons centraal, daarom bieden we gepersonaliseerde services die inspelen op de noden van de klant: van UX/UI tot contentproductie tot een geïntegreerde marketingtechnologie.

Zin om eens te komen kennismaken? Aarzel zeker niet om contact op te nemen, of kom vrijblijvend langs in ons kantoor in de UCO-toren in Gent. Contacteer ons via hello@gumm.be of via +32 486 486 408. 

GUMM
Wat brengt de toekomst van social media? De mening van Dado Van Peteghem:
Wat brengt de toekomst van social media? De mening van Dado Van Peteghem:

Dado Van Peteghem is de founding partner van Duval Union Consulting, medeoprichter van de startup Social Seeder en co-auteur van het boek “Digital Transformation”. Benieuwd naar de visie van Dado op sociale media? Dan lees je hier: 

Innoveren
  • 7 mrt '16
  • 4.732
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.903 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief