Newsletters

Infinite Opportunities

De huidige tijden van transformatie brengen uitdagingen en verandering mee voor jouw merk en bedrijf. Maar ze creëren ook nieuwe opportuniteiten om te groeien en te excelleren. Laten we die samen met iO ontdekken.

Mede mogelijk gemaakt door
De toekomst van employer branding: “Je verkoopt geen job meer, je verkoopt cultuur en waarden aan toekomstige én bestaande werknemers”
Infinite Opportunities
Employer branding alleen voor toekomstige medewerkers? Vergeet het. Greetje Amerijckx, HR Lead op de Gentse campus van iO, is er rotsvast van overtuigd dat ondernemingen hun pijlen niet alleen op vers talent moeten richten, maar evengoed (en misschien zelfs nog meer) op …
Pieter Janssens (CEO van iO) over Infinite Opportunities: “Dankzij onze sterke groei creëren we de ideale voedingsbodem voor talentontwikkeling”
Infinite Opportunities
In deze video komt Pieter Janssens aan het woord. Hij richtte destijds digital agency Intracto op, dat digitale platformen combineerde met performance marketing. Tot het team vaststelde dat de klantenvragen veel breder werden en een strategische switch nodig bleek. Intracto…