Newsletters

Innoveren. Inspireren. Bewegen. Verder denken.

“Mensen die niet vertrouwd waren met thuiswerken, hebben tijdens de crisis de slechts mogelijke versie ervaren. Alsof ze leerden autorijden in een aftandse roestbak”
Insights
  • opslaan

Meer over
Pelckmans

Pelckmans heeft als gedreven, betrokken en ervaren uitgever de missie om de wereld van mensen te verruimen en hen zo te laten groeien. Met een kleurrijk aanbod aan verhalen willen we jong en oud opleiden, informeren, inspireren en ontspannen. Samen met onze auteurs werken we elke dag met zorg aan verhalen die de nieuwsgierigheid van lezers prikkelen, inspireren en verrijken.

InsightsBedrijfsstrategen Stephanie Duval en Nele Pieters: “Mensen mag je niet in hokjes plaatsen. Met een merk moet je dat juist wel doen”
  • opslaan

“De klant centraal? Een mooi adagio, maar het leidt ertoe dat merken compleet onzichtbaar worden.” Een wake-upcall is het nieuwste boek van bedrijfscoaches Stephanie Duval en Nele Pieters. Letterlijk zelfs, want in You do You pleiten de auteurs voor ‘wakker leiderschap’. “O…

Lees meer
“De war for talent is op enkele maanden tijd omgeslagen in een heel andere overlevingsstrijd. Bedrijven die nu teruggaan naar hoe het vroeger was, zullen heel wat talent verliezen”
Insights
  • opslaan