Newsletters

Antwerpen jouw business, onze drive

Project van Antwerpse modeontwerper Tim Van Steenbergen zet in op circulariteit en sociale duurzaamheid: “Ons verhaal is belangrijker dan het product zelf”
Duurzaam ondernemen
  • opslaan

Meer over
stad Antwerpen

Als metropool op mensenmaat biedt Antwerpen een wereld vol mogelijkheden. Gelegen in het hart van Europa is het de trotse thuisbasis van de op een na grootste haven en de belangrijkste chemische cluster van het continent. Antwerpen is bovendien de wereldhoofdstad van de diamanthandel en de populairste winkelstad van het land. Vandaag zet de stad extra in op digitale innovatie, circulariteit, creativiteit en gezondheid als pijlers voor haar toekomstige economie. Internationaal en levendig? Check. Innovatief en creatief? Check. Gastvrij en multicultureel? Check. Antwerpen heeft het allemaal. Benieuwd hoe de stad ook u en uw bedrijf kan helpen? Kijk op www.ondernemeninantwerpen.be.

InsightsNieuwe podcastreeks: Antwerpse ondernemers over hoe zij hun innovatief idee met de steun van de stad omzetten naar een duurzaam businessmodel
  • opslaan

In deze podcastaflevering praat Pieter Baert met Inés Sylverans (stad Antwerpen), Jan Schoeters (IPEE) en Michiel Janssen (AYES) in het Stadhuis van Antwerpen. Het team Business & Innovation van de Stad organiseerde het event ‘Meet the innovators’. Een netwerk moment voor I…

Lees meer
Stad Antwerpen wil tegen 2030 Linkeroever klimaatneutraal maken: “Als we willen versnellen, dan moeten we ondernemingen activeren”
Duurzaam ondernemen
  • opslaan
Stad Antwerpen brengt dienstverlening en communicatie dichter bij de burger met vernieuwende app: “Dit zal de stad internationaal op de kaart zetten”
Insights
  • opslaan
  • 1
  • 2