Newsletters

Antwerpen jouw business, onze drive

Plasmareactor D-CRBN recycleert schadelijke broeikasgassen tot hoogwaardige chemicaliën: “Vanuit Antwerpen lossen we een wereldwijd probleem op”
Insights
  • opslaan

Meer over
stad Antwerpen

Als metropool op mensenmaat biedt Antwerpen een wereld vol mogelijkheden. Gelegen in het hart van Europa is het de trotse thuisbasis van de op een na grootste haven en de belangrijkste chemische cluster van het continent. Antwerpen is bovendien de wereldhoofdstad van de diamanthandel en de populairste winkelstad van het land. Vandaag zet de stad extra in op digitale innovatie, circulariteit, creativiteit en gezondheid als pijlers voor haar toekomstige economie. Internationaal en levendig? Check. Innovatief en creatief? Check. Gastvrij en multicultureel? Check. Antwerpen heeft het allemaal. Benieuwd hoe de stad ook u en uw bedrijf kan helpen? Kijk op www.ondernemeninantwerpen.be.

InsightsAntwerpen is de ideale plek voor innovatieve HealthTech, vinden ook de founders van Salvus Health en Minze
  • opslaan

Antwerpen heeft vandaag meer dan 50 start-ups die actief zijn in de healthtechsector; een verdubbeling tegenover 2015. Deze snelle evolutie is eigenlijk niet te verwonderen. Met 28 ziekenhuiscampussen, 2.300 artsen en verpleegkundigen, en meerdere belangrijke onderzoeksi…

Lees meer
Een marktplaats voor non-profits: deze ondernemer brengt met zijn platform innovatie in de verenigingswereld
Insights
  • opslaan