Ondertussen hebben zich al meer dan 900 bezoekers ingeschreven voor WebTomorrow. Tussen hen zitten opvallend veel vrouwen. Vorig jaar was 33 procent van de ingeschrevenen van het vrouwelijke geslacht. Voor de komende editie zit dat percentage nog 10 procent hoger. Conclusie: steeds meer vrouwen hebben interesse in de impact van digital op ons werk, leven en het bedrijf waar ze werken. Dat een pak meer vrouwen afzakken naar ons event verbaast ons niet echt. We zien al jaren een stijgende trend, maar dit jaar hebben we er meer dan ooit voor gekozen om het programma ook een meer vrouwelijke toets te geven. Bekijk hier de leading ladies van WebTomorrow:

Steeds meer vrouwen aanwezig

Met nog maar vier weken tot 8 en 9 juni kijken wij als organisatie uit naar wat alweer een geslaagde editie moet worden. We zijn trouwens goed op weg om onze duizendste inschrijving te verzilveren. Opvallend is dat we dit jaar ook meer vrouwen mogen verwelkomen. Niet enkel tussen de bezoekers, maar ook op het podium staan meer vrouwen dan tijdens eerdere edities. Deze topvrouwen komen spreken op WebTomorrow:

          


         Bekijk meer sprekers





Ook tussen de bezoekers zitten heel wat dames. Maar liefst 43 % van de bezoekers zijn namelijk vrouwen. Vorig jaar was dat nog 33 procent. Een stijging van maar liefst 10 procent dus. Vrouwelijke ondernemers, marketeers, HR-consultants en beslissingsnemers van onder andere deze bedrijven hebben hun komst al bevestigd:



Bekijk meer aanwezigen


 

Benieuwd naar wie er allemaal nog komt? Bekijk hier de lijst met alle aanwezigen. Nog geen ticket voor WebTomorrow? Profiteer dan nu én koop nog tot volgende week jouw ticket met €50 korting.