10 Vacatures in de Digitale Sector

Thomas Van den Elzen
Door Thomas Van den ElzenPersoonlijk groeien
10 Vacatures in de Digitale Sector

Stone Internet Services - GENT

Stone Internet Services is een webhosting bedrijf uit de Gentse  “Webvalley” en heeft klanten zoals bv. Tomorrowland of de Vlaamse Overheid.

Stone Internet Services zoekt een Senior System Administrator (m/v)

Als Senior System Administrator werk je op een tweedelijnsniveau en help je met de meer complexe projecten. Je ondersteunt de technische manager en staat in nauw contact met onze grotere klanten. Je komt terecht in een bedrijf in volle ontwikkeling en krijgt een functie met verantwoordelijkheid.

Bekijk de volledige vacature

Android - ANTWERPEN

Android is een creatief communicatiebureau in Antwerpen. Dat al meer dan 15 jaar in voor strategisch advies, creatieve concepten, design & productie van offline en online communicatie. Hun focus ligt op projecten die print & web integreren om zo een unieke full service te kunnen aanbieden.

Android zoekt een Front End Web Developer (m/v)

Als Front End Web Developer zal je verantwoordelijkheid dragen over het opzetten van websites in html5, css3 en javascript. Je combineert je linker -en rechter hersenhelft. Wanneer nodig, kom je zelf ook met een creatief design over de brug.

Interesse? Bekijk de volledige vacature hier

Bisnode - BRUSSEL

Het is de missie van Bisnode om onze klanten te helpen hun bedrijfsresultaten te maximaliseren, hun bedrijfsrisico’s te minimaliseren en om betere business beslissingen te nemen.

Bisnode zoekt een PHP Front end Web Developer (m/v)

Als Web Developer PHP werk je in een DATA HUB team waar je de verantwoordelijk bent voor alles dat aan de kant van de klant zit. Je zal PHP front-ends & back ends moeten bouwen die de identiteit van de producten van Bisnode bevatten. Je moet goede kennis hebben van HTML en CSS Slicing. Bovendien zal je iemand moeten zijn die out-of-the-box kan denken.

Interesse? Solliciteer

BSearch - Antwerpen

Bsearch is een krachtig en effectief online zoeksysteem voor Belgische B2B bedrijven, ontstaan uit een partnership met Telenet Solutions. De algemene zoekmotoren zoals Google zoeken wereldwijd in alle pagina’s op het internet terwijl Bsearch enkel naar Belgische ondernemingen zoekt.

BSearch zoekt een All Round Web Medewerker

Als All Round Web Medewerker zal je de verantwoordelijkheid dragen over de lay-out, de aanlevering en de implementatie van inhoud van nieuwe klantenwebsites in een cms omgeving. Bovendien zal je ook ondersteuning geven in zoektermenverwerking én het ondersteunen van online campagnes op grafisch vlak. Ook zal je instaan voor de lay-out van interne & externe documenten in het CRM systeem.

Solliciteren op deze functie kan hier

DieKeure - Brugge

Die Keure Printing & Publishing is een b(l)oeiend Vlaams bedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in uitgeven en drukken. Iedere dag gaan er 190 enthousiaste medewerkers aan de slag.

DieKeure zoekt een Game Developer/Programmeur

Als Game Developer zal je vooral werken aan de laatste nieuwe games en software op educatief vlak. Je zal nauwgezet samenwerken met andere programmeurs en je brieft de project manager over de vooruitgang. Je maakt ook deel uit van de technische helpdesk en bent mee aanspreekpunt voor de eindgebruikers van je producten.

Interesse? Bekijk dan de vacature

DieKeure zoekt een Web Developer voor software & games

Als Web Developer zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende educatieve websites & webapplicaties. Zo zal je actief betrokken zijn bij het algehele ontwerp van de database(s) van de website & deze applicaties in samenwerking met de concept artist. Je zal samenwerken met andere developers van andere departementen en brieft de project manager op regelmatige basis.

Wil je aan de slag bij DieKeure? Lees de vacature hier

Esko (Enfocus) - GENT

Esko is een mondiale marktleider van software voor verpakking verkopers, designers en fabrikanten. Esko heeft zijn hoofdkwartier in Gent en heeft 1,200 mensen in dienst wereldwijd. Enfocus dat deel uitmaakt van Esko, maakt gereedschap die de job kwaliteit doorheen het volledige productieprocess garandeert.

Esko (Enfocus) zoekt een Digital Marketing Coordinator

Als Digital Marketing Coordinator ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van web marketing strategie en ben je verantwoordelijk voor de algehele implementatie hiervan. Je zal verschillende projecten en websites beheren en de marketing campagnes ondersteuning bieden. Bovendien zal je ook instaan voor het uitzetten van nieuwe marketing acties en samen moeten werken met andere teams. Je zal instaan voor een verhoging van traffic, conversie en kwaliteit op de websites. Bovendien zal je ook de social media strategie verder moeten uitbouwen samen met de online marketing communicatie.

Iets voor jou? Solliciteer dan hier

Bloovi Me Vacatures:

Bloovi Me is dé HR partner voor de Belgische digitale sector. Voor een aantal van hun klanten zoekt men o.a. volgende functies.