11 Vacatures in de Digitale Sector

Bloovi Redactie
Door Bloovi RedactiePersoonlijk groeien
11 Vacatures in de Digitale Sector

Wil je een uitdagende job in de digitale sector? Bekijk dan zeker onze interessante vacatures die momenteel in de kijker staan. In dit artikel kan je 11 vacatures bij 9 bedrijven uit de digitale sector vinden:

Merits & Benefits - GENT

Merits & Benefits is een aanbieder van voordelen (kortingen) in België en beheert via haar online platformen het kortingen- en voordelenaanbod van zowel lokale winkels als nationale winkelketens in ruim 25 categorieën verspreid over heel België.

Merits & Benefits zoekt een Online Marketing Manager (m/v)

Als Online Marketing Manager bij Merits & Benefits zal je werken met de laatste nieuwe technologie op vlak van campaignmanagement, ontwerp en CRM. Bovendien zal je creatief moeten zijn en iemand zijn die mooie en hedendaagse communicatieuitingen bezorgt.

Bekijk de volledige vacature.

Openminds - GENT

Openminds is al meer dan 10 jaar actief als webhoster. Openminds is een Gentse KMO die zich vooral focust op managed hosting oplossingen en een persoonlijke, kwalitatieve aanpak hoog in het vaandel draagt.

Openminds zoekt een Vlotte communicatie & sales medewerker (m/v)


Als communicatie & sales medewerker bij Openminds zal je een commerciële spring in 't veld moeten zijn en iemand die van aanpakken weet op het vlak van marketing & communicatie. Een manusje van alles dus die Openminds verder helpt groeien.

Bekijk de volledige vacature.

Darwin Analytics - GENT

Darwin: more insights, less KPI’s. Darwin is dé tool om een antwoord te bieden op de vragen achter social ROI.

Darwin Analytics zoekt een Back-end Developer (m/v)

Als Back-end Developer bij Darwin Analytics zal je features bouwen die zorgen voor een automatische vertaling van metrics naar insights. Je zal de technische backbone van de applicatie moeten uitschrijven en de database bouwen & beheren. Bovendien zal je ook een sterke hand hebben in de opkomende features van de applicatie.

Bekijk de volledige vacature.

Pronoia - GENT

Pronoia te Gent, is een jonge en groeiende internetonderneming gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van softwaretoepassingen op maat. Pronoia is met het product Schoolonline voornamelijk actief in de educatieve sector.

Pronoia zoekt een Sr. PHP developer (m/v)
Als Sr. PHP Developer ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de programmatie Pronoia producten, waaronder Schoolonline. Je coördineert & leidt projecten en coacht collega-programmeurs. Bovendien analyseer je de technische haalbaarheid van nieuwe producten & technologieën.

Bekijk de volledige vacature.

Pronoia zoekt een Support Lead (m/v)
Als Support Lead zal je mede verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van Schoolonline. Je handelt, samen met het Support team, de technische vragen en planning af en werkt hiervoor nauw samen met de developers en geeft opleidingen aan klanten & eigen medewerkers.

Bekijk de volledige vacature.

Android - ANTWERPEN

Android is een creatief communicatiebureau in Antwerpen. Dat al meer dan 15 jaar in voor strategisch advies, creatieve concepten, design & productie van offline en online communicatie. Hun focus ligt op projecten die print & web integreren om zo een unieke full service te kunnen aanbieden.

Android zoekt een Front End Web Developer (m/v)
Als Front End Web Developer zal je verantwoordelijkheid dragen over het opzetten van websites in html5, css3 en javascript. Je combineert je linker -en rechter hersenhelft. Wanneer nodig, kom je zelf ook met een creatief design over de brug.

Interesse? Bekijk de volledige vacature.

Duo - BRUGGE

Duo is een professioneel webdesignbureau dat instaat voor de ontwikkeling van webapplicaties, mobiele applicaties en online marketing strategieën uit Brugge.

Duo zoekt een Drupal Developer/PHP Webdeveloper (m/v)
Het Drupal eiland van Duo heeft versterking nodig! Daarom zijn wij op zoeknaar een gepassioneerde Drupal developer die er niet van terugdeinst omzelf in de meest duistere stukken code te gaan snuisteren en de Drupal API altijd bij de hand houdt.

Interesse? Bekijk de volledige vacature

Wijs - GENT

Een geïntegreerde totaalaanpak. Van Websites bouwen die Scoren tot een Resultaatgerichte Online Marketing Strategie. Sinds 2 maart 2012 werd Netlash-bSeen, Wijs. Wijs is een digital agency met een hoek af. We werken digitale strategieën uit, bouwen websites en trekkende juiste bezoekers aan. Zonder gezever.

Wijs zoekt een ervaren PHP developer (m/v)
Als ervaren PHP Developer bij Wijs maak jij je klanten en collega's ook awesome in digital. Je bouwt webplatformen en zorgt zo voor een top quality online aanwezigheid van bedrijven en organisaties.

Bekijk de volledige vacature.

Luon - MECHELEN

LUON is een customer marketing agency. Via slimme ideeën bouwt het bureau wervende dialogen en rendabele relaties tussen merken en hun doelgroepen.

Luon zoekt een Ervaren Webdesigner (m/v)
Als webdesigner vertaal je creatieve ideeën naar knap design en intuïtieve interfaces.​ Hoewel je een brede designervaring hebt, blijf je tomeloos leergierig. Je hebt een hogere grafische opleiding genoten en hebt een hekel aan middelmatigheid. Jouw spirit? Ons verbluffen met je designtalent, elke dag opnieuw.

Bekijk de volledige vacature.

Luon zoekt een Account Leader (m/v)
Als Account Leader zorg je voor zowel de interne als de externe organisatie en coördinatie van directe en digitale marketingcampagnes of relationele marketingprogramma’s voor verschillende klanten.

LUON werkt voor klanten als Unilever (oa Becel, Fermette, Hertog, Solo, Knorr, Lipton, Maïzena, Ola, Yunomi en Zwan), Midas, EDUCAM, Atos Worldline,  Fnac, Tech Data, Eni, Ello Mobile en Continental.

Bekijk de volledige vacature.

WEBS - Antwerpen

WEBS helpt ondernemingen om hun onlinedoelstellingen te bereiken. Dat wil zeggen dat we straffe websites bouwen waarop veel gebeurt. Wat en hoe? Dat bedenk jij – onze user-interface-designer-slash-front-end-developer-met-conceptueel-inzicht. Een greep uit onze klantenportefeuille: Voka, CM, Provincie Antwerpen, bPost, ...

WEBS zoekt een Geniale user interface designer met front-end skills (m/v)
Als user interface designer zal je instaan voor het vertalen van de behoeften van de klant naar creatieve webconcepten. Je zal ook deze webconcepten moeten omzetten naar slimme wireframes die je op hun beurt omtovert tot perfecte designs die in in HTML & CSS bouwt.

Bekijk de volledige vacature hier.