Apple bouwt mysterieus podium

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Apple bouwt mysterieus podium

Apple is druk in de weer om haar event op 9 september voor te bereiden. Zo heeft het een mysterieus podium gemaakt van 3 verdiepingen hoog aan het Flint Center, de locatie waar Steve Jobs 30 jaar geleden de eerst Mac voorstelde. Volgens de geruchten is dit hét bewijs dat Apple een grote aankondiging voorbereidt.

Historische locatie

De locatie van het event heeft een belangrijke voorgeschiedenis. Het was hier dat Steve Jobs voor het eerst de Macintosch computer voorstelde, intussen al zo’n 30 jaar geleden:

Dat feit zorgt ervoor dat heel wat mensen verwachten dat Apple een belangrijke aankondiging heeft. Volgens MacRumors wordt de locatie streng bewaakt door een groot aantal veiligheidsmensen. Hieronder een beeld van de locatie:

De locatie is een pak groter dan de vorige iPhone-events. Zo kunnen er 2405 mensen plaatsnemen in het Flint Center. Doorgaans organiseerde Apple haar iPhone events in het Yerba Buena Center for the Arts Theater dat plaats heeft voor zo’n 757 mensen.

Pers Invitatie

Verwacht wordt dat Apple op 9 september een wearable device zal voorstellen aan de wereld. Naar verluidt zou het device een accessoire worden van de iPhone en geen stand-alone device. 

Eerder deze week stuurde Apple de volgende invitatie naar journalisten: