Apple streamt iOS-event live via het internet

Thomas Van den Elzen
Door Thomas Van den Elzen Innoveren
Apple streamt iOS-event live via het internet

Vanavond omstreeks 19u00 kan je het WWDC-event in San Francisco live volgen via je Apple TV of via het internet. Tijdens het event zal Apple haar nieuwste versie van iOS uit de doeken doen. Een overzicht van enkele handige links, zodat je niets hoeft te missen:

 

Video Streams

  • Officiële Apple Video Stream: klik hier (vanaf 19u00)
  • OneMoreThing.nl (Nederlandsetalige liveblog + live video): klik hier.

Liveblogs:

Wat kunnen we verwachten van het event?

Het is 99.9% zeker dat Apple straks de opvolger van iOS gaat introduceren. Zo zal iOS 7 uitgebreid aan bod komen. Wij zijn alvast benieuwd naar de veranderingen die Apple's Design Lead, Jonathan Ive, doorgevoerd heeft.

Verwacht wordt dat iOS 7 een flinke metamorfose ondergaat. Een minimalistische stijl, geen skeuomorphisme en een plat design zijn de realistische verwachtingen.

Naast de opvolger voor iOS is het ook waarschijnlijk dat Apple een eerste preview geeft van haar computerbesturingssyteem Mac OS X 10.9. Hierover is nog heel weinig naar buiten gelekt, dus wat er precies zal getoond worden is nog koffiedik kijken.
OS X 10.9

Nieuwe MacBooks worden ook verwacht vanavond. Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid de nieuwste Intel Haswell-chips in zich dragen. Deze nieuwe chips zijn zuiniger & ook krachtiger.

Welke grote vernieuwing verwacht jij straks van Apple?