Ook Antwerpen krijgt officiële Apple Store

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Ook Antwerpen krijgt officiële Apple Store

Na het bevestigen van de eerste officiële Apple Store in Brussel, is nu ook Antwerpen aan de beurt. Er zijn immers vacatures online verschenen die aangeven dat Apple op zoek is naar medewerkers in de regio Antwerpen. De technologiegigant zoekt een Specialist, Genius en Service Specialist. Het lijkt dus waarschijnlijk dat Antwerpen de tweede Belgische stad wordt waar Apple een van haar iconische winkels zal lanceren. 

Antwerpen krijgt Apple Store

De Apple Store in Antwerpen wordt wellicht de tweede in ons land. Deze herfst opent de eerste officiële Apple Store de deuren in het winkelcomplex Le Toison d'Or in Brussel.

foto: Le Toison d'Or Brussel

Om sollicitanten aan te trekken voor de Antwerpse Apple Store heeft Apple de vacaturewebsite Stepstone ingeschakeld. Uit de vacatures blijkt dat het op zoek gaat naar een Specialist, Genius en Service Specialist. Volgens bronnen van iCulture zou de locatie van de winkel wel eens de Handelsbeurs in Antwerpen kunnen worden. 

Foto: Handelsbeurs Antwerpen

Ook in Gent? 

Er zijn al enkele jaren geruchten dat Apple officiële winkels zou openen in Brussel, Antwerpen & Gent. De komst van de eerste twee werd nu bevestigd, wanneer en of Gent ook aan de beurt komt blijft onduidelijk. Aan geruchten rond een Gentse Apple Store is echter geen gebrek. Zo wordt al een tijdje gefluisterd dat er een Apple Store zou komen in het Post Plaza gebouw op de Gentse Korenmarkt.

Foto: Post Plaza in Gent

Wanneer de Apple Store in Antwerpen de deuren zal openen, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk is de winkel in Brussel eerst aan de beurt. Naar verluidt zou deze vanaf de herst open gaan. 

bron: iCulture