Apple Watch binnenkort beschikbaar in 7 extra landen

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Apple Watch binnenkort beschikbaar in 7 extra landen

Apple heeft aangekondigd dat de Apple Watch vanaf 26 juni beschikbaar zal worden in Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland & Taiwan. Daarnaast zal de Apple watch nu ook vrij te koop zijn in elke Apple Store en bij sommige retailers. Wanneer de Apple Watch beschikbaar wordt in Nederland & België is nog niet geweten.

Apple: bedankt voor het geduld

Volgens Apple topman Jeff Williams wil Apple zo snel mogelijk tegemoet komen aan de vraag voor het toestel. "We zijn snel onze achterstand aan het inhalen, en bedanken onze klanten voor hun geduld," zegt Williams.

Vanaf nu los beschikbaar in Apple Stores

"Alle modellen van de Apple Watch (buiten de 42mm Space Black Stainless Steel bandje) worden nu binnen de twee weken opgestuurd. We zullen ook beginnen met de verkoop van bepaalde modellen via onze Apple Stores," besluit Williams. 

Aangezien de toestellen binnenkort in onze buurlanden los te koop zullen zijn wordt het voor Belgen en Nederlanders makkelijker worden om er eentje te gaan halen in het buitenland. Voorheen moest je een toestel immers online reserveren.