Appstrakt blijft groeien en zoekt nieuw talent

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Innoveren
Appstrakt blijft groeien en zoekt nieuw talent

Voor Appstrakt, een dochteronderneming van COMMON Companies, waren de voorbije 2 jaren net een wilde rollercoasterrit. Sinds ze eind 2009 begonnen, groeide het bedrijf uit Antwerpen verbazend snel, zowel op het vlak van klantenbestand als inkomsten. Dankzij hun multidisciplinaire karakter en grondige kennis van de technologieën van vandaag, werd Appstrakt op korte tijd een referentie in de Belgische en zelfs Europese developmentscene.

Appstrakt voorgesteld

Appstrakt werd vooral bekend als ontwikkelaar van applicaties voor mobiele toestellen maar ook webapplicaties, software  en volledige backendsystemen behoren tot de scope van hun dienstverlening. Of het nu gaat om software voor je gsm, desktop of spelconsole, Appstrakt kan elk systeem voor digitale toestellen aan.

Appstrakt evolueerde van een klein developmentbedrijf naar een grote, structurele developmentpartner. Ze werken met lokale bedrijven als Belgacom, Duval-Guillaume, Live Nation en onderhouden nauwe relaties met internationale klanten als KPN Group, Nokia, Boston Scientific, Harper Collins en Spotify. Dit jonge bedrijf groeide uit tot een betrouwbare specialist die deze klanten helpt bij de ontwikkeling en het onderhoud van producten die naadloos in hun bestaande infrastructuren kunnen geïntegreerd worden. Daarnaast ontwikkelden ze eveneens een aantal eigen producten.

Nadat ze enkele maanden in alle rust en stabiliteit, hun workflow optimaliseerden en de positie van hun diensten en bedrijfsstructuur versterkten, is Appstrakt weer klaar voor de volgende fase in hun avontuur.

Uitbreiding

Daarom kondigt Appstrakt met plezier verschillende vacatures aan ter versterking van het bestaande team en ter ondersteuning van de toekomstige groei van het bedrijf.

Ben je dus Objective-C / Java / C# / C++ / PHP ontwikkelaar of wil je als projectmanager volledige developmentprocessen beheren? Neem dan zeker een kijkje naar de vacatures op www.appstrakt.be. Sluit je aan bij het Appstrakt team en werk in een stimulerende omgeving met andere COMMON Companies, zoals Cowboys & Indians, Appmiral en andere interessante start-ups.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?